Hoe en wat: Gebruikersomgeving in Windows XP aanpassen

Hier ben ik weer met een nieuwe video waarin ik zal proberen jullie wat kennis bij te brengen.

Vraagt u zich soms af hoe u een andere achtergrond op uw bureaublad zet ? Hoe u een leuke screensaver instelt ? Of het ook mogelijk is om een heel ander type Windows kader te hebben ? Ik zal u proberen een antwoord te geven op al deze vragen en waarschijnlijk nog meer ook! In deze video leg ik u uit hoe u allerlei dingen van de omgeving in Windows XP kan gaan aanpassen. Hopelijk krijgt u een antwoord op uw vraag, zo niet, laat het mij weten!!

Veel plezier!

Hoe en wat: Programma’s installeren en verwijderen op de juiste wijze

Hallo en welkom bij weer een nieuwe video van :mshelp.

Goed, in deze video zal ik u leren hoe u op een correcte wijze een applicatie installeert en als het nodig zou zijn, deze applicatie op de juiste manier verwijdert. Sommige mensen verwijderen hun toepassingen niet op de juiste wijze en dan kan het systeem soms nog al eens traag worden. Als u mijn stappen bij elke nieuwe installatie toepast zal u systeem blijven draaien zoals het hoort.

Als u deze video volledig doorgenomen heeft bezit u de kennis om ieder soort applicatie op uw computer te installeren.

Veel plezier!

Hoe en wat: Deze computer in Windows XP

Hallo,

Dit is de eerste echte gepubliceerde video van :mshelp .Deze video is ontworpen voor de beginnende computergebruikers die meer willen weten over het Microsoft besturingssysteem, Windows XP. De video gaat over “Deze computer”. Wat is Deze computer, hoe werkt het, wat kan u er juist allemaal in terugvinden, enz. Op al deze vragen en meer geef ik een antwoord in deze video. Dit is de eerste video, dus alles gaat nog een beetje stroef. Alle tips zijn dus ook welkom. Ik hoop dat u er iets van opsteekt.